Ken jij Ons?

On Track Agency

On Track Agency is het Rotterdamse label en managementbureau van Immanuel Spoor. In 2010 opgericht met als missie om de vetste acts naar een hoger niveau te tillen. Inmiddels is deze oer-Rotterdamse organisatie uitgegroeid tot een begrip in de muziekscene en een graag geziene gast bij Nederlandse festivals en poppodia.

Geschiedenis

Immanuel begon On Track Agency in eerste instantie als boekingskantoor voor artiesten als Orange Grove en Boom Boom Du Terre. Met deze acts hebben wij meerdere succesvolle tours opgezet. Waaronder een Caribische tour met Orange Grove en een legendarische Lowlands show met Boom Boom Du Terre. Het kwam er al gauw op neer dat On Track Agency meer dan een boekingskantoor moest zijn en zo ontwikkelde het bedrijf zich verder als management en label voor de acts in het roster.

Het culturele ondernemerschap van Immanuel zorgde er daarnaast voor dat On Track Agency ook actief was in de organisatie van feesten en festivals binnen het Rotterdamse. Zo organiseerde wij met Hiphop In Je Smoel het succesvolle hiphop feest BoomDox en begonnen wij Eendracht Festival in 2013 en later ook Festival Downtown. Vanuit Eendracht Festival is al snel de culturele instelling De Nieuwe Lichting geboren die tot op de dag van vandaag nauw verbonden is met On Track Agency.

On Track Fam

Inmiddels is On Track Agency niet meer actief bezig als boekingskantoor en zijn deze werkzaamheden grotendeels overgedragen en onze goede vriend Xander van Dijck van Cloudhead. De afgelopen jaren is On Track Agency voornamelijk betrokken geweest bij de ontwikkeling van de carrière van de succesvolle futuristische funk band De Likt. De Likt is onder het management van On Track een gevestigde naam geworden in de Nederlandse muziekwereld. Na tien jaar stopt De Likt en kijken we terug op een succesvolle carriere die wordt afgesloten in een uitverkochte Paradiso.

Recent zijn we begonnen met het management van de mysterieuze SUBFICTION en brachten wij zijn debuut single 'No Return' uit. In 2023 zullen we daarnaast meer nieuw talent aan ons roster toevoegen

72742542_10206146192530595_8622131797154594816_o

Stages

Naast het managen van artiesten verzorgen wij ook regelmatig een stage op verschillende festivals. Zo verzorgen wij als meerdere jaren stages op de Rotterdamse festivals Eendracht Festival en Festival Downtown. Daarnaast zijn wij al jaren actief op Grasnapolsky. Wat ooit begon als een ongeplande after in een bungalow, groeide in drie edities uit tot een nachtelijk, onaangekondigd feest in een pop-up dome op het bungalowpark in 2018. Tevens werd zowel in 2018 als 2019 de On Track Stage als favoriete programma onderdeel bestempeld door de bezoekers van het Groningse festival.